Intro section image Image
OUR HISTORY

15 Years of Experience

Donec congue lacinia dui, a porttitor lectus condimentum laoreet. Nunc eu ullamcorper orci. Quisque eget odio ac lectus vestibulum faucibus eget in metus. In pellentesque faucibus vestibulum. Nulla at nulla justo, eget luctus tortor. Nulla facilisi. Duis aliquet egestas purus in blandit securit ae. Vivamus hendrerit arcu sed erat molestie vehicula. Sed auctor neque eu tellus rhoncus ut eleifend nibh porttitor. Ut in nulla enim. Phasellus molestie magna non est bibendum non venenatis nisl tempor. Suspendisse dictum feugiat nisl ut dapibus. Mauris iaculis porttitor posuere.

placeholder_200x200
HISTORIA

Asiakaslähtöistä liiketoimintaa yli 20 vuotta

Roger Studion tarina alkaa yli 20 vuoden takaa, jolloin kaksi sisaryhtiötä ICMI ja IPSS toimivat rinnakkain. ICMI oli erikoistunut asiakasjohtamisen strategisiin kysymyksiin ja IPSS taas asiakkuuksien hallinnan ratkaisuihin. Sisaret toimivat rinnakkain vuoteen 2005 saakka, kunnes yhdistyivät yhdeksi yhtiöksi ja nimi vaihtui Steeriksi.  2015 panostimme liiketoiminnan ja teknologian tueksi design-osaamiseemme ja perustimme palvelumuotoilijoiden tiimin. Design-ajattelusta tuli uudistuneen yrityksen kulmakivi. Uuden asiakaslähtöisen identiteetin vahvistamiseksi valikoitui asiakkaidemme valinnan perusteella nimeksi Roger Customer Experience Studio. Roger on asiakaskokemuksen kehittämisen studio, jossa kolme näkökulmaa pelaavat yhteen – business, design ja teknologia. Roger viittaa siihen, että teemme työmme ketterästi ja rohkealla otteella aina asiakasta ja palvelun käyttäjää ajatellen. The Roger way, Roger that.

 

Arvot

 

Roger that ​

Sanonnan alkuperäinen merkitys tarkoittaa sitä, että viestin saaja on kuullut ja ymmärtänyt viestin ja kuittaa viestin kommentoimalla ”Roger that”. Tänä päivänä tämä tarkoittaa viestin kuulemisen ja ymmärtämisen lisäksi myös sitä, että viestin kuittaaja on valmiina tarttumaan toimeen.

Meillä ”Roger That” tarkoittaa edelleen samaa: kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaiden tarpeita, tartumme toimeen ja rakennamme timanttisia, aitoja asiakaskokemuksen ratkaisuja. Sitoudumme tekemiseen, välitämme aidosti. Hommat tehdään huolella.

Roger that. Consider it done.


​Kunnioitus ja avoimuus ​

Olemme reiluja ja meillä on tilaa kaikenlaisille osaajille. Voit kasvaa ja kehittyä olemalla ihan vaan oma itsesi.

Arvostamme jokaisen osaamista ja ammattitaitoa ja kunnioitamme toinen toisiamme ja kumppaneitamme.

​Parempi huominen  ​

Rakennamme asiakkaiden arvostamia, järkeviä kokonaisratkaisuja, joilla on vaikutusta asiakkaiden arkeen. Olemme rehellisiä ja läpinäkyviä. Näin luomme pysyviä asiakassuhteita ja mahdollistamme kannattavuuden, kasvun ja paremman huomisen.

Olemme vastuullisia yksilöinä, toimimme läpinäkyvästi ja sitoudumme yhtiön käytäntöihin. Työhyvinvoinnin seuraaminen ja kehittäminen on meille tärkeää, koska yhtiön menestyksen rakentaa jokainen Rogerilainen. Kannamme vastuun tekemisistämme ja asiakkaiden ratkaisut tehdään aina viimeisen päälle hyvin.

placeholder_200x200
ASIAKKAAT

Kehityksen keihäänkärkenä asiakaskokemus

Asiakkaamme panostavat nyt henkilökohtaisiin ja älykkäisiin palveluihin. Parhaat palvelut syntyvät, kun yhdistetään liiketoiminnan ymmärrys, palveluiden muotoilu sekä älykäs teknologia. Me teemme niistä yhtenäisen kokonaisuuden. 

valmet_logo_roger-web
SKF-Logo-roger-web
Caruna-logo-roger-web
outotec-logo-roger-web
Helen-logo-marketing-automation-Roger-Studio-web
UNICEF-Logo-roger
almamedia-logo2
hok-elanto-roger studio2

Ota Yhteyttä