Skip to content

Ura Rogerissa

Tule meille kollegaksi!

Roger luo asiakkailleen mitattavaa liiketoimintavaikutusta paremman asiakaskokemuksen, kasvavan liikevaihdon ja tehokkaampien toimintamallien avulla. Uskomme, että 2020-luvulla voittavat ne organisaatiot, joilla on mutkaton ja yksilöllinen asiakaskokemus. Sellainen, jossa loppuasiakkaan huulille nousee spontaani hymy, kun asiointi on aidosti vaivatonta ja hänet huomioidaan yksilönä. Tällaisten kokemusten luomiseen jokainen Rogerin työntekijä pääsee osalliseksi.

Rogerissa työskentelee moniosaajia ja monipuolisesti osaajia erilaisilla taustoilla ja kiinnostuksen kohteilla: IT-arkkitehteja, backend- ja frontend koodareita, UI- ja UX-suunnittelijoita, scrum-ammattilaisia, markkinoinnin teknologia- ja strategiaosaajia sekä liiketoimintakonsultteja ja designereita.


Avoimet tehtävät

Tässä näet tällä hetkellä avoimet työpaikkamme. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. 

Avoin hakemus

Etkö löytänyt ilmoitusta toivomastasi paikasta? Lähetä meille sähköpostitse avoin hakemuksesi, CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi ja tietoa kiinnostuksesi kohteista.


Meidän arvomme

Arvoissa meille tärkeintä ei ole se, että ne ovat olemassa, vaan se, että ne aidosti sekä kuvastavat että ohjaavat työtämme ja toimintaamme arjessa. 

Roger That!

Received, understood and ready for action. “Roger that” is familiar from the lunar missions of the ‘60s.

 

“Roger that” continues to have special meaning for us. We listen, we understand our customers’ needs and we act to build brilliant customer experience solutions that enhance customers’ business performance. We are committed and we take great care in everything we do.

 

Roger that. Consider it done.

Respect & Transparency

We have the Finnish "reilu" attitude. It's about honesty, openness and instinctively doing the right thing.

 

We value everyone's knowledge and professionalism and respect each other and our partners. You can grow and develop with Roger by just being yourself.

Better Tomorrow

We put our heart and soul into making solutions that are sustainable and have a positive impact on our customers' daily lives. It's how we create lasting customer relationships that support growth, profitability and a better tomorrow.

 

We all take responsibility and commit to our shared way of working. Monitoring and developing well-being at work is important to us because our success is built by every Roger employee.


Kysymyksiä urasta Rogerilla?

Rekrytointiin ja työntekoon Rogerilla liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Rogerin HR-vastaavaan.


Seuraa meitä somessa