Skip to content

Markkinoinnin automaatio

Mistä markkinointiautomaatiossa on kyse?

Me Rogerilla uskomme, että markkinointi ja myynti ovat muuttumassa palveluksi. 2020-luvulla voittajia ovat olleet ne organisaatiot, jotka ovat kehittäneet markkinointiaan ja myyntiään asiakaslähtöisempään suuntaan.

Markkinoinnin automaatio auttaa ymmärtämään paremmin asiakkaita ja näin lähestymään asiakkaita oikealla asialla, oikeaan aikaan ja tehokkaimmassa kanavassa. Markkinoinnin automaatio auttaa sinua vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Roger Studio ymmärtää liiketoimintasi tarpeet ja tuntee asiakkaasi tavan ajatella, siksi kykenemme suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointiteknologiaratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta, kasvattavat liikevaihtoa ja tehostavat toimintaa. Maailma on täynnä markkinoinnin automaation ratkaisuja – me Rogerilla autamme sinua suunnittelemaan markkinointiohjelmia teknologiariippumattomasti.

Markkinointiohjelmien suunnittelun lisäksi voimme toteuttaa ja operoida markkinoinnin teknologiaratkaisuja: Salesforce Marketing Cloudia & Pardotia, HubSpotia ja monia muita. 


Markkinoinnin automaation visio

Mitä mahdollisuuksia markkinoinnin automaatio tarjoaa yrityksellesi? Ja miten niitä voi hyödyntää? Ilman oikeaa lähestymistapaa markkinointisi automaation startti voi muuttua merkityksettömäksi teknologiaprojektiksi.

 

Lue lisää

RS Markkinoinnin automaation visio

Markkinoinnin automaation suunnittelu

Kun selkeä visio ja liiketoiminnallinen tavoite on määritelty, priorisoimme markkinointisi automaation käyttötapaukset ja teemme kaikkein arvokkaimmista hyvin jäsenneltyjä markkinoinnin automaatio-ohjelmia. 

Lue lisää

RS Markkinoinnin automaation suunnittelu

Markkinoinnin teknologian valinta

Visioinnin ja suunnittelun jälkeen autamme sinua mielellämme valitsemaan oikean teknologian markkinoinnin automaation tarkoituksiisi.

 

Lue lisää

RS Markkinoinnin teknologian valinta

Markkinoinnin automaation käyttöönotto

Markkinointiautomaation käyttöönotto on parhaillaan organisaatiollesi räätälöity tehokas projekti, jolla saavutetaan nopeita liiketoimintahyötyjä ja rakennetaan pohja pitkäkestoiselle kilpailuedulle.

Lue lisää

RS Markkinoinnin automaation käyttöönotto

Varaa keskusteluaika

Olen Simo Tuuva, ja vastaan Roger Studiolla asiakasdataan pohjautuvien palveluiden myynnistä. Varaa sinulle parhaiten sopiva ajankohta niin jutellaan yhdessä lisää.