Skip to content

Markkinoinnin automaatio

Mistä markkinointiautomaatiossa on kyse?

Me Rogerilla uskomme, että markkinointi ja myynti ovat muuttumassa palveluksi. 2020-luvulla voittajia ovat ne organisaatiot, jotka osaavat ja kykenevät kehittämään markkinointiaan ja myyntiään siten, että ne ovat asiakkaalle hyödyllisiä ja positiivisia kokemuksia.

Markkinoinnin automaatio auttaa sinua ymmärtämään asiakastasi ja siten viestimään relevantista asiasta, oikealla hetkellä ja tehokkaimmalla kanavalla. Sillä tavalla markkinointiautomaatio auttaa sinua ylittämään asiakkaidesi odotukset. Roger Studio ymmärtää liiketoimintasi tarpeet ja tuntee asiakkaasi tavan ajatella, siksi kykenemme suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointiteknologiaratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta, kasvattavat liikevaihtoa ja tehostavat toimintaasi. Maailma on täynnä markkinoinnin automaation ratkaisuja – me Rogerilla autamme sinua suunnittelemaan markkinointiohjelmia teknologiariippumattomasti.

Markkinointiohjelmien suunnittelun lisäksi voimme toteuttaa ja operoida markkinoinnin teknologiaratkaisuja: Salesforce Marketing Cloudia & Pardotia, HubSpotia ja monia muita. 


Markkinoinnin automaation visio

Mitä mahdollisuuksia markkinoinnin automaatio tarjoaa yrityksellesi? Ja miten niitä voi hyödyntää? Ilman oikeaa lähestymistapaa markkinointisi automaation startti voi muuttua merkityksettömäksi teknologiaprojektiksi.

 

Lue lisää

markkinoinnin-automaation-visio_image

Markkinoinnin automaation suunnittelu

Kun selkeä visio ja liiketoiminnallinen tavoite on määritelty, priorisoimme markkinointisi automaation käyttötapaukset ja teemme kaikkein arvokkaimmista hyvin jäsenneltyjä markkinoinnin automaatio-ohjelmia. 

Lue lisää

clyde-he-YE0UUpzxsag-unsplash-1-1

Markkinoinnin teknologian valinta

Visioinnin ja suunnittelun jälkeen autamme sinua mielellämme valitsemaan oikean teknologian markkinoinnin automaation tarkoituksiisi.

 

Lue lisää

markkinoinnin-teknologian-valinta_image

Markkinoinnin automaation käyttöönotto

Markkinointiautomaation käyttöönotto on parhaillaan organisaatiollesi räätälöity tehokas projekti, jolla saavutetaan nopeita liiketoimintahyötyjä ja rakennetaan pohja pitkäkestoiselle kilpailuedulle.

Lue lisää

markkinoinnin-automaation-kayttootto_image

Varaa keskusteluaika

Olen Sami Akseli ja vastaan Rogerilla markkinoinnin ja myynnin digitalisaation palveluista. Sparrailen mielelläni kanssasi markkinointiautomaatioon liittyvissä asioissa. Varaa kalenteristani sinulle sopiva keskusteluaika.