Skip to content

Salesforce

Loistava Salesforce-kumppani myynnin ja markkinoinnin prosessiesi suoraviivaistamiseen

Roger Studio tuo yhteen laadukkaan asiakastiedon, CRM:n ja palvelumuotoilun luodakseen ainutlaatuisia ja ikimuistoisia kokemuksia sinulle ja asiakkaillesi. Meillä on ollut kunnia kartuttaa kokemusta monilla eri aloilla ja monissa eri maissa kaiken kokoisten yritysten kanssa vuosien ajan. Dialogin mahdollistaminen asiakkaan kanssa, liiketoimintatiedon hyödyntämisen ratkaisut päätöksenteon tukena sekä kokonaisuuden hallinta ovat avain menestykseen. Esimerkiksi myyntiedustajat toivovat selkeää työnjakoa, haluavat käydä läpi liidejä ja sopimusasiakirjoja systemaattisella tavalla hallitakseen myyntikampanjoita paremmin. Heidän ei pitäisi vaivaantua byrokratiasta.


Salesforce-asiakkaitamme

card_valmet_forward

Asiakasportaalin konseptointi ja toteutus

Lue Valmetin asiakastarina - kuinka onnistuimme Valmetin kanssa vahvistamaan heidän asiakaspolkuaan. Lue lisää casesta
card_unicef

Mobiiliratkaisu vaivattomaan lahjoittamiseen

Unicef otti ensimmäisen askeleen kohti käyttäjäystävällisempää lahjoituspalvelua. Mobilepayn ja CRM:n integraatiolla luotiin ketterä ja luotettava ratkaisu, joka tekee kuukausilahjoituksen tekemisestä helppoa ja joustavaa. Lue lisää ratkaisusta Unicefin nettisivuilta. Unicef.fi

Miksi valita Roger Studio Salesforce-kumppaniksesi?

Me keskitymme teknologiaan ja konsepteihin, jotka lisäävät asiakassuhteidesi hallintaa. Meidän tavoitteemme Salesforcen suhteen on kasvattaa kyvykkyyttäsi mitata tuloksia, suoraviivaistaa prosesseja ja säästää arvokasta aikaa myyntiin ja muihin toimintoihin, jotta voit keskittyä siihen, missä olet hyvä: sinun liiketoimintaasi. Miten teemme tämän? Yhdistämällä CRM-osaamisemme uraauurtaviin teknologioihin ja kykyymme kehittää innovatiivisia järjestelmiä. Tietenkin unohtamatta nykyistä IT-arkkitehtuuriasi ja dataintegraatioita.

Salesforce ei ole ainoastaan tehokkaamman liiketoiminnan ratkaisu, vaan me tiedostamme myös vaadittavan organisaatiomuutokset ja viestinnän toimenpiteet tämän aikaan saamiseksi. Me olemme tukenasi koko prosessin ajan, antaen sinulle tarvittavat workshopit, käyttäjäoppitunnit sekä asiakasmarkkinointikampanjat, jotta muutoksesta saadaan aidosti kaikki irti.


Lue lisää Salesforce-ekosysteemin ratkaisuista

Salesforce

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!