Skip to content

Roger Chat Extension for HubSpot

HubSpot Chat Extensionin avulla voi hallinnoida myös kolmansien osapuolten verkkosivuilla käytäviä keskusteluita suoraan HubSpotista

Chat Extension for HubSpot on Rogerin kehittämä HubSpotin chat-palvelu, joka mahdollistaa HubSpotin chat-toiminnallisuuden hyödyntämisen Alma Ajon portaaleissa (mukaan lukien Nettiauto.com, Autotalli.com, Nettivene.com, Nettimoto.com, Nettikaravaani.com, Nettivaraosa.com ja Nettimarkkina.com).

HubSpotin ilmaisversioon sisältyy mahdollisuus chat-keskusteluiden käymiseen organisaation omien verkkosivujen kautta. Rogerin kehittämän lisäpalvelun avulla HubSpotin chat voidaan tuoda myös osaksi kolmannen osapuolen kauppapaikkoja. 

Alma Ajon portaalit kokoavat yhteen useiden myyjien autot ja laitteet. Asiakkaan tutustuessa myyjän autoon tai laitteeseen avautuu asiakkaan ja myyjän välille HubSpotin kautta hallittava chat-keskustelu. Kaikki keskustelutieto tallentuu automaattisesti osaksi asiakasdataa ja kerättyä tietoa voidaan hyödyntää muussa markkinoinnissa ja myynnissä.

 

Kone,tabletti,puhelin_Roger ChatExtensionMockup_car_red
iphone-mockup_car_red_WebOptimized
icon smswa

Hallinnoi kaikkia chat-keskusteluita suoraan HubSpotin kautta

bubbles

Hyödynnä HubSpotin markkinointiautomaatiota entistä tehokkaammin

bubbles

Valitse kustannustehokas tapa chat-keskustelun toteuttamiseen


workflow_1

Yksi käyttöliittymä - useita sivustoja

HubSpot Chat Extensionin avulla voit hallinnoida niin omalla verkkosivustollasi, portaalissasi kuin esimerkiki Nettiauton sivuilla käytäviä chat-keskusteluita HubSpotin chatin kautta.

easy implementation for SMS for HubSpot

Helppo ja nopea käyttöönotto​

Palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Tekninen toteutus onnistuu muutamassa päivässä ja HubSpotin helpon käyttöliittymän omaksuu hetkessä.

Mobile message send completed

Chat-keskustelut ovat keskeinen osa asiakasdataa

Usein chat-keskustelut käydään erillisillä ohjelmistoilla, joiden keräämä tieto ei tule osaksi muuta asiakasdataa. HubSpot chatia hyödyntämällä chat-keskustelut tallentuvat automaattisesti osaksi muuta asiakastietoa.

Reliable mobile messaging for HubSpot

Luotettavat kotimaiset palvelutarjoajat​

Chat Extension for HubSpot on Roger Studion lisäpalvelu, jonka avulla kotimaisessa Nettiauto-portaalissa (ja muissa Alma Ajon portaaleissa) käytävät chat-keskustelut voidaan hallinnoida suoraan HubSpotista.

Secure mobile messaging from HubSpot

Tietoturvallinen ratkaisu

EU:ssa kehitetty ja tuotettu palvelu, jossa data pysyy EU:n alueella. Palvelu täyttää GDPR:n vaatimukset. 

risk free pricing for SMS and WhatsApp

Riskitön ja edullinen ratkaisu

Palvelussa on kiinteä kuukausimaksu, joka sisältää valitut toiminnallisuudet. Ei erillisiä keskusteluvolyymeihin pohjautuvia kustannuksia. Palvelu toimii jopa HubSpotin ilmaisversiolla.


Chat Extension for HubSpot on helppo ja kustannustehokas ratkaisu

Chat-keskustelut ovat usein hyvin kriittisiä myyntikeskusteluita, joissa muodostuva informaatio auttaa ymmärtämään asiakkaan tilannetta ja sitä kautta tarjoamaan markkinointia ja myyntiä, minkä asiakas voi kokea palveluna. Monet chat-palvelut perustuvat erilliselle ohjelmistolle, joka hallinnoi keskusteluita ja tallentaa tiedot omaan järjestelmäänsä. Tällöin on vaarana se, että nämä keskustelut jäävät muusta asiakastiedosta irrallisiksi asioiksi eikä niissä kerättyä informaatiota pystytä hyödyntämään systemaattisesti. Rogerin toteuttamaa HubSpot-aplikaatiota hyödyntämällä organisaation oman verkkosivun chatin lisäksi myös kolmansien osapuolten sivuilla toimivat chatit on mahdollista hallinnoida HubSpotista, jolloin ei ole riskiä asiakastiedon pirstaloitumisesta. 


Viisi syytä valita Roger Chat Extension for HubSpot

  1. HubSpotin ilmaista chat-toiminallisuutta voi hyödyntää omilla verkkosivuilla, portaaleissa ja valikoiduilla kolmansien osapuolten sivuilla. 

  2. Rogerin lisäpalvelu auttaa parantamaan asiakasdatan laatua ja myymään enemmän. HubSpotin käyttöliittymä voi tarjota kaiken myyjän tarvitseman tiedon yhdessä paikassa. 

  3. Yksi helppokäyttöinen käyttöliittymä, jolla keskusteluita voi hallita.

  4. Ratkaisu täyttää GDPR:n mukaiset vaatimukset.

  5. Roger HubSpot Chat Ensionin avulla pääset askeleen lähemmäksi Asiakas 360 -näkymää.

 

Tabletti-mockup_red_WebOptimized

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Roger Chat Extension for HubSpot tekee?

Roger Chat Extension for HubSpot on Rogerin tuottama HubSpot-lisäpalvelu, joka kytkee HubSpotin chatin osaksi Alma Ajon palveluita. Alma Ajon palveluihin kuuluu esimerkiksi Nettiauto, Autotalli, Nettikone, Nettivene, Nettimoto, Nettikaravaani, Nettivaraosa ja Nettimarkkina. Chat extensionin avulla pääset siis käymään henkilökohtaisia myyntikeskusteluita myymiesi autojen ja muiden kulkuvälineiden osalta Alman portaaleissa.

Miten saan HubSpot's Chat Extensionin käyttöön?

Rogerin palvelua pääset hyödyntämään, kun sinulla yrityksesi autot ovat Nettiautossa nähtävillä ja käytössäsi on HubSpot ja Rogerin HubSpot's Chat Extension -lisäpalvelu.

Mikäli sinulta puuttuu joku käytön edellyttämä ratkaisu, autamme mielellämme tarvittavien ratkaisujen käyttöönotossa.

Voiko HubSpotin chatilla aidosti korvata erillisen chat-aplikaation?

HubSpotin chat-toiminnallisuudet mahdollistavat monipuoliset keskustelut, reititykset ja esimerkiksi chatbotien hyödyntämisen. Rogerin avulla organisaatiot pystyvät hyödyntämään HubSpotin chatia entistä laajemmin. Yhdistämällä Rogerin osaamiseen Chat Extension -lisäpalvelun, chatia voidaan hyödyntää entistäkin monipuolisemmin. 

Rogerin tavoitteena on varmistaa, että HubSpotin chat on kustannustehokas työkalu, jota myyjät tykkäävät käyttää ja jonka avulla voidaan aidosti tehdä kauppaa.

Saako chatin osaksi jotain muuta portaalia kuin Alma Ajon portaaleja?

Tällä hetkellä Rogert Chat Extension yhdistää HubSpot Chatin Alma Ajo portaaleihin (mukaan lukien Nettiauto.com, Autotalli.com, Nettikone.com, Nettivene.com, Nettimoto.com, Nettikaravaani.com, Nettivaraosa.com ja Nettimarkkina.com).

Meillä on kuitenkin mahdollisuus yhdistää HubSpot Chat myös muihin kolmannen osapuolen palveluihin. Ota yhteyttä myyntiimme ja keskustele tarpeestasi tarkemmin niin selvitetään, miten HubSpot Chatin avulla voisimme ratkaista organisaatiosi tarpeen.


Haluatko keskustella palvelusta tarkemmin?

Voit olla suoraan yhteydessä alla oleviin henkilöihin tai jättää meille yhteydenottopyynnön. 

Varaa keskusteluaika

Olen Simo Tuuva, ja vastaan Roger Studiolla asiakasdataan pohjautuvien palveluiden myynnistä. Varaa sinulle parhaiten sopiva ajankohta niin jutellaan yhdessä lisää.

 

Kysy lisää palvelusta