noun_Boat_2176667
AVOIMET TYÖPAIKAT

Tule meille kollegaksi!

HubSpot Platform Lead

Roger suunittelee, toteuttaa ja ylläpitää teknisesti edistyksellisiä HubSpot-ympäristöjä. Nyt etsimme joukkoomme  asiakastyö- sekä HubSpot-osaamisten tihentymää, jolla on vahva intohimo HubSpot platformiin. Haemme nyt HubSpot Platform Leadia yhdessä kumppanimme Prosourcen kanssa.

Salesforce Tech Lead

Haluatko olla luomassa elämyksellisiä asiakaskokemuksia edelläkävijöille ja samalla luoda uusia mahdollisuuksia asiakkaidemme palveluliiketoiminnan kehittämiseen? Roger Studiossa me teemme sen ainutlaatuisella datan, CRM:n ja palvelumuotoilun yhdistävällä osaamisella.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt ilmoitusta toivomastasi paikasta? Lähetä meille avoin hakemus ja tietoa kiinnostuksesi kohteista.

ihmiset Image
IHMISET

Teknologiagurut, liiketoimintastrategit ja muotoilijat käsi kädessä

Rogerissa työskentelee moniosaajia ja monipuolisesti osaajia hyvinkin erilaisilla taustoilla ja kiinnostuksen kohteilla – kovaa IT-osaamista monimutkaisista arkkitehtuurirakentajia, backend- ja frontend koodareita, UI- ja UX-suunnittelijoita, scrum-ammattilaisia, markkinoinnin teknologia- ja strategiaosaajia sekä liiketoiminta- ja palvelumuotoilijoita. Tämä kirjavuus on yksi Rogerin rikkauksista ja heimomme kulmakivi. Tutustu rogerilaisiin.

OonaTalvisara

Oona Talvisara

Business Designer

OonaTalvisara

Oona Talvisara

Business Designer

Oonaa motivoi erityisesti hyvä yhteisöllinen työporukka ja hyvä tekemisen meininki yhdessä.

"Parasta tässä arjessa ja työpaikassa on sen monipuolisuus. Rogerissa on porukkaa hyvin erilaisista taustoista, eri ikäisiä, eri pituisia työuria ja erilaisia kiinnostuksen kohteita. Se tuo työyhteisöön kiinnostuvuutta ja monenlaisia näkökulmia!

"Hyvä fiilis syntyy siitä, ku koen oikeasti olevani hyödyksi asiakkaalle ja helpotan asikkaan elämää."

DSC_0430

Andras Lehtinen

Technology Consultant

DSC_0430

Andras Lehtinen

Technology Consultant

Andras on IT-tradenomi, joka on työskennellyt ennen Rogerille tuloa sen asikasyrityksessä. Asiakassuhde muuttui työsuhteeksi ja siirtyminen Rogerille oli sujavaa, kun moni työkaveri oli asiakassuhteen kautta tutuksi tulleita.

"Rogerilla olen päässyt markkinoinnin automaation käyttäjästä asikkaan tueksi ja työ on ollut kiinnostavaa, koska olen päässyt laajentamaan omaa osaamistani ja mukaan aivan uudenlaisiin työtehtäviin."

Parasta hänen työssään on ollut asiakkaat, tarpeeksi haastavat työtehtävät sekä tietysti koko työyhteisö.

Andyn vapaa-aika kuluu hänen Stråle-bändinsä kanssa treenaten ja keikkaillen, mutta mukaan mahtuu myös aktiivista perhe-elämää.

SaaraHako2

Saara Hako

Visual Designer

SaaraHako2

Saara Hako

Visual Designer

Hei, nimeni on Saara Hako ja olen visuaalinen suunnittelija Roger Studiolla. Tavoitteeni visuaalisena suunnittelijana on miellyttää jännittävällä ja inspiroivalla designilla, joka herättää mielenkiinnon. Rakastan joogaa, elokuvia, musiikkia ja tanssia sekä pelleilyä ystävieni ja perheeni kanssa. Tykkään hyvästä ruuasta ja tottakai salmiakista. Saan inspiraationi jokapäiväisestä elämästä – äänistä, tuoksuista, väreistä, rakenteista ja ihmisistä.

Pirkka Liukkonen Roger Studio

Pirkka Liukkonen

Technology Architect

Pirkka Liukkonen Roger Studio

Pirkka Liukkonen

Technology Architect

Pirkka on ollut talossa vuodesta 2005 saakka monenlaisissa eri rooleissa devaajana, koodarina, projektipäällikkönä, myyntimiehenä, palvelupäällikkönä, varatoimitusjohtajana, tiiminvetäjänä ja toisinaan jopa kahvikoneen huoltomiehenä. Pirkka tykkää pukeutua värikkäästi ja heittää huumoria tiukkojenkin projektien keskellä piristämään kollegoiden päiviä.

Vapaa-aikana Pirkka hoitaa liisingkoiria ja kasvattaa mm. chilejä ja tökkii multaan erilaisia siemeniä viattoman lapsen innokkuudella.

“Integraatiot ovat yksinkertaisia: data menee sisään, data tulee ulos. Toteuttaminen onkin sitten ihan eri juttu”