ihmiset Image
IHMISET

Teknologiagurut, liiketoimintastrategit ja muotoilijat käsi kädessä

Rogerissa työskentelee moniosaajia ja monipuolisesti osaajia hyvinkin erilaisilla taustoilla ja kiinnostuksen kohteilla – kovaa IT-osaamista monimutkaisista arkkitehtuurirakentajia, backend- ja frontend koodareita, UI- ja UX-suunnittelijoita, scrum-ammattilaisia, markkinoinnin teknologia- ja strategiaosaajia sekä liiketoiminta- ja palvelumuotoilijoita. Tämä kirjavuus on yksi Rogerin rikkauksista ja heimomme kulmakivi. Tutustu rogerilaisiin.

OonaTalvisara

Oona Talvisara

Business Designer

OonaTalvisara

Oona Talvisara

Business Designer

Oonaa motivoi erityisesti hyvä yhteisöllinen työporukka ja hyvä tekemisen meininki yhdessä.

"Parasta tässä arjessa ja työpaikassa on sen monipuolisuus. Rogerissa on porukkaa hyvin erilaisista taustoista, eri ikäisiä, eri pituisia työuria ja erilaisia kiinnostuksen kohteita. Se tuo työyhteisöön kiinnostuvuutta ja monenlaisia näkökulmia!

"Hyvä fiilis syntyy siitä, ku koen oikeasti olevani hyödyksi asiakkaalle ja helpotan asikkaan elämää."

AndrasLehtinen

Andras Lehtinen

Tehcnology Consultant

AndrasLehtinen

Andras Lehtinen

Tehcnology Consultant

Andras on IT-tradenomi, joka on työskennellyt ennen Rogerille tuloa sen asikasyrityksessä. Asiakassuhde muuttui työsuhteeksi ja siirtyminen Rogerille oli sujavaa, kun moni työkaveri oli asiakassuhteen kautta tutuksi tulleita.

"Rogerilla olen päässyt markkinoinnin automaation käyttäjästä asikkaan tueksi ja työ on ollut kiinnostavaa, koska olen päässyt laajentamaan omaa osaamistani ja mukaan aivan uudenlaisiin työtehtäviin."

Parasta hänen työssään on ollut asiakkaat, tarpeeksi haastavat työtehtävät sekä tietysti koko työyhteisö.

Andyn vapaa-aika kuluu hänen Stråle-bändinsä kanssa treenaten ja keikkaillen, mutta mukaan mahtuu myös aktiivista perhe-elämää.

Miruna Roger Studio

Miruna Cosma

Marketing Manager

Miruna Roger Studio

Miruna Cosma

Marketing Manager

Pirkka Liukkonen Roger Studio

Pirkka Liukkonen

Technology Architect

Pirkka Liukkonen Roger Studio

Pirkka Liukkonen

Technology Architect

Pirkka on ollut talossa vuodesta 2005 saakka monenlaisissa eri rooleissa devaajana, koodarina, projektipäällikkönä, myyntimiehenä, palvelupäällikkönä, varatoimitusjohtajana, tiiminvetäjänä ja toisinaan jopa kahvikoneen huoltomiehenä. Pirkka tykkää pukeutua värikkäästi ja heittää huumoria tiukkojenkin projektien keskellä piristämään kollegoiden päiviä.

Vapaa-aikana Pirkka hoitaa liisingkoiria ja kasvattaa mm. chilejä ja tökkii multaan erilaisia siemeniä viattoman lapsen innokkuudella.

“Integraatiot ovat yksinkertaisia: data menee sisään, data tulee ulos. Toteuttaminen onkin sitten ihan eri juttu”