Roger Studio tuo yhteen laadukkaan asiakastiedon, CRM:n ja palvelumuotoilun luodakseen ainutlaatuisia ja ikimuistoisia kokemuksia sinulle ja asiakkaillesi. Meillä on ollut kunnia kartuttaa kokemusta monilla eri aloilla ja monissa eri maissa kaiken kokoisten yritysten kanssa vuosien ajan. Lue, kuinka onnistuimme Valmetin kanssa vahvistamaan heidän asiakaspolkuaan.

Dialogin mahdollistaminen asiakkaan kanssa, liiketoimintatiedon hyödyntämisen ratkaisut päätöksenteon tukena sekä kokonaisuuden hallinta ovat avain menestykseen. Esimerkiksi myyntiedustajat toivovat selkeää työnjakoa, haluavat käydä läpi liidejä ja sopimusasiakirjoja systemaattisella tavalla hallitakseen myyntikampanjoita paremmin. Heidän ei pitäisi vaivaantua byrokratiasta.

Miksi valita Roger Studio Salesforce-kumppaniksesi?

Me keskitymme teknologiaan ja konsepteihin, jotka lisäävät asiakassuhteidesi hallintaa. Meidän tavoitteemme Salesforcen suhteen on kasvattaa kyvykkyyttäsi mitata tuloksia, suoraviivaistaa prosesseja ja säästää arvokasta aikaa myyntiin ja muihin toimintoihin, jotta voit keskittyä siihen, missä olet hyvä: sinun liiketoimintaasi. Miten teemme tämän? Yhdistämällä CRM-osaamisemme uraauurtaviin teknologioihin ja kykyymme kehittää innovatiivisia järjestelmiä. Tietenkin unohtamatta nykyistä IT-arkkitehtuuriasi ja dataintegraatioita.

Salesforce ei ole ainoastaan tehokkaamman liiketoiminnan ratkaisu, vaan me tiedostamme myös vaadittavan organisaatiomuutokset ja viestinnän toimenpiteet tämän aikaan saamiseksi. Me olemme tukenasi koko prosessin ajan, antaen sinulle tarvittavat workshopit, käyttäjäoppitunnit sekä asiakasmarkkinointikampanjat, jotta muutoksesta saadaan aidosti kaikki irti.

Lue lisää eniten käyttämistämme Salesforce-ratkaisuista:

Salesforce Marketing Cloud

Salesforce Pardot

Ota yhteyttä meihin!