Markkinoinnin automaation käynnistäminen

Markkinointi on muuttumassa palveluksi. Markkinoinnin automaatio auttaa sinua ymmärtämään asiakastasi ja jopa ylittämään heidän odotuksensa uskomattomalla palvelutasollasi. Roger Studio ymmärtää liiketoimintasi tarpeet, tuntee asiakkaasi ja voi toteuttaa markkinoinnin teknologioita, jotka palvelevat molempia. Maailma on täynnä markkinoinnin automaation ratkaisuja – me Roger Studiolla autamme sinua suunnittelemaan markkinointiohjelmia mihin tahansa niistä. 

Miten voimme auttaa?

Ohjelmien suunnittelun lisäksi voimme toteuttaa ja auttaa teitä käyttämään markkinoinnin teknologiaratkaisuja: Salesforce Marketing Cloudia & Pardotia, HubSpotia ja meidän omaa Roger.Dialog-ratkaisua. Lue lisää käyttämistämme markkinoinnin teknologioista.

Markkinoinnin automaation visiointi

Mitä mahdollisuuksia markkinoinnin automaatio tarjoaa yrityksellesi? Ja miten niitä voi hyödyntää? Ilman oikeaa lähestymistapaa markkinointisi automaation startti voi muuttua merkityksettömäksi teknologiaprojektiksi.

Markkinoinnin automaation suunnittelu

Kun selkeä visio ja liiketoiminnallinen tavoite on määritelty, priorisoimme markkinointisi automaation käyttötapaukset ja teemme kaikkein arvokkaimmista hyvin jäsenneltyjä markkinoinnin automaatio-ohjelmia. 

Markkinoinnin teknologian valinta

Visioinnin ja suunnittelun jälkeen autamme sinua mielellämme valitsemaan oikean teknologian markkinoinnin automaation tarkoituksiisi. 

Markkinoinnin automaation käyttöönotto

Autamme sinun mielellämme käynnistämään HubSpotin, Salesforce Marketing Cloudin tai Pardotin viedäksesi markkinointisi, myyntisi ja asiakaskokemuksesi seuraavalle tasolle.  

Ota yhteyttä meihin!