Skip to content
← Back

Toukokuussa julkaistut uusimmat päivitykset HubSpotin osalta

helsinki_kesäkuva

HubSpot julkaisi jälleen toukokuussa useita tuotepäivityksiä ja ominaisuuksia, joista olemme nostaneet mielestämme tärkeimmät blogijulkaisuun helposti tutustuttavaksi. Tämän kuukauden päivityksissä tuli runsaasti mielenkiintoisia päivityksiä ja ominaisuuksia jokaista Hubia koskien. Muutamia mainitaksemme, CRM käyttäjät voivat jatkossa lisätä ehdollista logiikkaa lomakkeille tietueiden luontiin liittyen, myyntitiimit voivat varata tulevaisuudessa tapaamisia toisen käyttäjän puolesta ja markkinoinnin työtä on tullut tehostamaan uudet valmiit kampanjatyökalun pohjat. Tervetuloa syventymään HubSpotin toukokuun tuotepäivityksten pariin ja oivaltamaan samalla uusia tapoja HubSpotin tehokkaammalle käytölle!

Sales & Service Hub päivitykset

Tapaamisten varaaminen toisen käyttäjän puolesta (BETA)

Mitä päivitys sisältää: Tämän päivityksen myötä erilaisten tapaamisten ja palaverien varaaminen toisen HubSpot käyttäjän puolesta onnistuu suoraan HubSpot CRM-järjestelmässä olevan kontaktin tiedoista. Raportoinnissa tapaamisen aikatauluttanut käyttäjä ja itse tapaamiseen osallistuva voidaan erottaa aktiviteetin osalta ja tapaamisia voidaan seurata "created by" ja "assign to" -filttereitä käyttämällä. Oman kalenterin pitää olla myös kytkettynä HubSpotiin, jotta pääset varaamaan tapaamisia toisen käyttäjän puolesta.

Lisenssit, joita päivitys koskee: Pro, Enterprise

 

Värilliset palvelupyyntöihin liitettävät tunnisteet

Mitä päivitys sisältää: Jatkossa on mahdollisuus liittää värillisiä tunnisteita palvelupyyntöihin. Kyseessä on sama toiminnallisuus, joka diilien osalta julkaistiin aiemmin keväällä. Värilliset tunnisteet auttavat esimerkiksi palvelupyyntöjen priorisoinnissa ja helpottavat asiakastuen työtä, kun eri palvelupyynnöt ovat visuaalisesti nopeasti silmäiltävissä yhdestä näkymästä.

Lisenssit, joita päivitys koskee: Starter, Pro, Enterprise

 

Marketing & CMS Hub päivitykset

Tapaamiset (meetings) saatavilla Customer Journey analytiikassa

Mitä päivitys sisältää: Customer Journey raportointilta voidaan jatkossa seurata myös dataa koskien varattuja ja pidettyjä tapaamisia, joista tieto on kirjautunut HubSpotiin. Raportille kyseinen tieto saadaan joko käytetystä tapaamislinkistä tai kontaktille CRM:ään kirjatuista tiedoista. Customer Journey analytiikka tehostaa asiakaspolun analysointia ja se mahdollistaa polun eri vaiheiden tarkemman seurannan aina kohti asetettua tavoitetta. 

Lisenssit, joita päivitys koskee: Enterprise

 

Räätälöityjen kampanjapohjien (campaign template) luonti ja niiden tallennus uuteen Campaign Template -kirjastoon 

Mitä päivitys sisältää: Kampanjatyökalun alta löytyy jatkossa myös valmiita ja räätälöitävissä olevia kampanjapohjia (template), joiden avulla markkinointikampanjoiden hallinta ja optimointi helpottuu. Kampanjapohjia voidaan koostaa joko räätälöidysti omien tarpeiden mukaan tai hyödyntäen HubSpotin valmiita kampanjamalleja, jotka ohjaavat kampanjan suunnittelua ja toteutusta eteenpäin. Valmiilla kampanjapohjilla tehostat sisäisten prosessien ohjausta ja oman tiimin työskentelyä. 

Lisenssit, joita päivitys koskee: Pro, Enterprise

 

campaing template

 

‘Pop-up CTA’  työkalu mahdollistaa jatkossa myös upotetut ominaisuudet (BETA)

Mitä päivitys sisältää: ‘Pop-up CTA:t’ voidaan tulevaisuudessa upottaa myös ulkoisille sivuille erilaisten painikkeiden ja bannereiden osalta. Toimintakehotteiden tuloksia seuraat helposti suoraan HubSpotista. Uusi CTA työkalu löytyy vanhan Legacy -työkaluvalikon alta ja tulevaisuudessa kaikki eri toimintakehoitteet tulevat löytymään myös täältä.

Lisenssit, joita päivitys koskee: Starter, Pro, Enterprise

 

Pop-up CTA`s

 

Operations Hub & Integraatio päivitykset

Data Quality Command Centerissä saatavilla diilin ja palvelupyyntöjen tietueeseen (property) liittyvää dataa

Mitä päivitys sisältää: Tämän uuden ominaisuuden myötä eri diilien- ja palvelupyyntöjen tietueita on helpompi monitoroida mahdollisten ongelmien varalta. Datan laadun seuranta tehostuu kyseisen työkalun avulla muun muassa eri tietueiden käytön ja duplikaattien hallinnan osalta.

Lisenssit, joita päivitys koskee: Pro, Enterprise

Data quality

 

Riskialttiiden ja käyttämättömien työnkulkujen trendit nähtävissä Data Quality Command Centerin kautta

Mitä päivitys sisältää: Data Quality Command Center -työkalulla datan jatkuva seuranta ja hallinta helpottuu riskialttiiden työnkulkujen osalta. Kyseinen työkalu tukee jatkuvan monitoroinnin mallia ja tämän kautta päästään pureutumaan suoraan muutamalla klikkauksella työnkulkuihin, jotka vaativat korjaavia toimenpiteitä. Jatkossa satunnaisten manuaalisten tarkastusten sijasta eri työnkulkujen jatkuva seuranta ja mahdolliset korjaukset ovat helpommin hallittavissa ja monitoroitavissa Data Quality Command Centerin kautta.

Lisenssit, joita päivitys koskee: Pro, Enterprise

 

CRM & Platform päivitykset

Tallennetut näkymät lomakkeiden ja listojen osalta

Mitä päivitys sisältää: Listojen osalta on tullut kolme suurempaa muutosta tehostamaan tietojen seurantaa. HubSpotiin on tullut mahdollisuus omille tallennetuille näkymille myös listojen osalta. Näkymissä on saatavilla lisäksi uusia filttereitä. Näihin kuuluvat viimeisen viikon aikana listoihin tehdyt muutokset (7-day change), viimeisin tietue lisätty (last record added at) ja viimeisin tietue poistettu (last record removed at). Näillä filttereillä voisit helposti luoda esimerkiksi näkymän listoista, joissa on tapahtunut muutos vuoden 2023 aikana ja listojen koko on kasvanut vaikka 100 jäsenellä kuluneen viikon aikana. Myös äskettäin poistetut listat löytyy jatkossa omasta näkymästään.

Myös lomakkeiden osalta voidaan nyt tallentaa omia näkymiä. Päivityksen myötä HubSpotista löytyy lisäksi valmiita HubSpotin rakentamia näkymiä. Näkymien kautta eri lomakkeiden hallinta tulee helpottumaan.

Lisenssit, joita päivitys koskee: Free, Starter, Pro, Enterprise

 

Aseta työnkuluissa olevan tehtävän (Tasks) erääntymispäivä koskemaan vain arkipäiviä

Mitä päivitys sisältää:  Aikaisemmin HubSpotin työnkuluissa ei ollut mahdollista rajata tehtävien muistutuksia koskemaan arkipäiviä. Tehtävä saattoi erääntyä myös viikonloppuna tehtäväksi, joka ei ole kaikista optimaalisinta aikaa työnkulujen kautta lähetettäville muistutuksille. Lisäksi tämä on edellyttänyt tehtävien manuaalista päivittämistä myöhemmin. Koska työnkulkujen tarkoituksena on minimoida manuaalista työtä, eikä lisätä sitä, on HubSpot päivittänyt työnkuluille asetuksen koskemaan vain arkipäiviä. 

Lisenssit, joita päivitys koskee: Pro, Enterprise

 

Ehdollisen logiikan lisääminen lomakkeelle luotaessa uutta tietuetta (‘Create Record’ Form) (BETA)

Mitä päivitys sisältää: CRM-käyttäjät voivat lisätä diilin, kontaktin ja yrityksen luontiin tarkoitetulle lomakkeelle ehdollista logiikkaa sen mukaan, mikä on aiempi tietueelta (property) valittu arvo. Toisin sanoen tietty kenttä ilmestyy täydennettäväksi lomakkelle aina, kun jokin ehto täyttyy. Uuden omaisuuden avulla voidaan esimerkiksi ohjata tietojen täydennystä tehokkaammin sen mukaan, mitä arvoja on annettu täytettäessä lomaketta ylempänä. Tällä päivityksellä keräät entistä kohdennetummin lomakkeilta tarpeitasi vastaavaa tietoa.

Lisenssit, joita päivitys koskee: Pro, Enterprise

Creat record

 

Data tuonnin toistaminen aikaisemmilla asetuksilla

Mitä päivitys sisältää:  HubSpot tarjoaa uuden tavan tuoda dataa HubSpotiin toistaen datatiedoston tuonnin aikasemmin käytetyillä asetuksilla. Uuden päivityksen myötä toistuvat tiedostojen tuonnit nopeutuvat, kun voit ohittaa useita vaiheita ja käyttää samoja määrityksiä kuin datatiedoston aiemmassa tuonnissa.

Lisenssit, joita päivitys koskee: Free, Starter, Pro, Enterprise

repeat import

Jäikö jokin uusi ominaisuus mietityttämään ja haluaisit jutella siitä tarkemmin? Tai haluaisitko jutella lisää HubSpotista ja kuinka hyödyntää tehokkaammin uusia ominaisuuksia? Useat sertifioidut HubSpot -asiantuntijat ovat apunasi. Varaa alta aika keskustelulle kanssamme.